• Ma - Vr: 8.00 - 17.00 Za: 08:00 - 12:00
  • Kanaaldijk Zuid West 7B Helmond
  • 0492 820 280

Shortlease

Shortlease is goed te omschrijven als ‘flexibele mobiliteit’.

Met shortlease least u voor een korte periode een auto. U betaalt een afgesproken maandbedrag inclusief een bepaald aantal vrije kilometers. Zo krijgt u de flexibiliteit van een huurauto maar wel met alle faciliteiten van een leaseauto. Een shortlease overeenkomst bevindt zich qua termijn dus tussen een huurovereenkomst en een leasecontract in en combineert hiermee het gunstige prijsniveau van een leasecontract met de flexibiliteit in looptijd van een huurovereenkomst.

Shortlease is onder andere geschikt voor:

  • U heeft doorgaans weinig behoefte aan een auto, behalve voor een korte aaneengesloten periode, zoals een vakantie of een specifieke omstandigheid. Het shortleasen van een auto voor één of meerdere maanden kan dan een zeer goed alternatief zijn.
  • U bent startende ondernemer of ZZP-er. De inkomsten zijn nog onzeker en/of afhankelijk van opdrachten en u wilt daar geen langlopende verplichting tegenover zetten. Lease alleen als er werk is, met shortlease kan het!
  • U heeft een bedrijf en neemt een medewerker aan voor bepaalde tijd. Ook hier kan het zeer wenselijk zijn om nog geen langlopende leaseverplichting aan te gaan.

Nooit meer tekort aan mobiliteit en geen stilstand in uw wagenpark!

Shortlease is geschikt voor directe mobiliteit met een onbekende looptijd, vanaf 1 maand. Daarnaast is de prijs voor een shortlease auto lager dan bij een huurauto. De shortlease maandtarieven liggen gemiddeld iets hoger dan van het traditionele leasecontract. Een leasecontract heeft echter een looptijd van 3 tot 5 jaar en dat beperkt u aanzienlijk in uw flexibiliteit. U kunt immers niet zomaar af van een leaseauto zonder hier een zeer pittige afkoopsom voor te moeten betalen. Bij een gewone huurauto heeft u de vrijheid om de auto in te leveren wanneer u dat wilt.

Meer weten over shortlease? Neem contact op!
0492 820 280
Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!